ACTIVE CONSULT – Accounting & Tax

Accounting & Tax Consulting, Staff Leasing , Business Solutions

 • Винаги правилни решения !

  www.activeconsult.net
  office@activeconsult.net
  Phone: +359 2 974-33-32
  Mobile: +359 895 10-18-18
  Address: 133 Tzarigradsko shose Blvd., Sofia, Bulgaria

 • Търсене по категория или дума ?

 • Последни публикации:

За нас !

Нашите служителите са възпитаници на „Университета за Национално и Световно Стопанство“-София. Завършили са специалности „Финанси“ и „Счетоводство и контрол“, магистърска степен. Следдипломната им квалификация се състои от множество курсове и специализации в областта на Актуални счетоводни и данъчни въпроси, Международни счетоводни стандарти, Управление на проекти за усвояване на средства от структурните фондове на Европейския съюз.
Нашият професионализъм се основава на над 15-годишен опит в областта на Транспорта, Спедицията, Туризма, Продажбите на самолетни билети, Хотелиерството, Търговията и услугите, Предприятията с нестопанска цел и Държавната администрация. Контактите ни са множество български и чуждестранни фирми.

Счетоводна кантора Актив Консулт ООД е обезпечена с необходимия специализиран Финсово-Счетоводен, Правен и ТРЗ софтуер. Разполага и с пълен набор от комуникационни средства – стационарни и мобилни телефони, електронна поща, факс, интернет телефония, Skype. Това ни дава възможност да поддържаме непрекъснат контакт с нашите клиенти.

Ние сме висококвалифициран екип, членовете на който са способни да отговорят адекватно и навременно на всекидневните предизвикателства свързани с динамичното развитие на съвременната икономическа среда, като предоставим индивидуално внимание, на всеки клиент, по всяко време.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

 
%d блогъра харесват това: