ACTIVE CONSULT – Accounting & Tax

Accounting & Tax Consulting, Staff Leasing , Business Solutions

  • Винаги правилни решения !

    www.activeconsult.net
    office@activeconsult.net
    Phone: +359 2 974-33-32
    Mobile: +359 895 10-18-18
    Address: 133 Tzarigradsko shose Blvd., Sofia, Bulgaria

  • Търсене по категория или дума ?

  • Последни публикации:

За нас !

Нашите служителите са възпитаници на „Университета за Национално и Световно Стопанство“-София. Завършили са специалности „Финанси“ и „Счетоводство и контрол“, магистърска степен. Следдипломната им квалификация се състои от множество курсове и специализации в областта на Актуални счетоводни и данъчни въпроси, Международни счетоводни стандарти, Управление на проекти за усвояване на средства от структурните фондове на Европейския съюз.
Нашият професионализъм се основава на над 15-годишен опит в областта на Транспорта, Спедицията, Туризма, Продажбите на самолетни билети, Хотелиерството, Търговията и услугите, Предприятията с нестопанска цел и Държавната администрация. Контактите ни са множество български и чуждестранни фирми.

Счетоводна кантора Актив Консулт ООД е обезпечена с необходимия специализиран Финсово-Счетоводен, Правен и ТРЗ софтуер. Разполага и с пълен набор от комуникационни средства – стационарни и мобилни телефони, електронна поща, факс, интернет телефония, Skype. Това ни дава възможност да поддържаме непрекъснат контакт с нашите клиенти.

Ние сме висококвалифициран екип, членовете на който са способни да отговорят адекватно и навременно на всекидневните предизвикателства свързани с динамичното развитие на съвременната икономическа среда, като предоставим индивидуално внимание, на всеки клиент, по всяко време.

Вашият коментар